?

Jaja, det här känns ju bara meningslöst egentligen...

Men till dig (er?) som fotar! Ett hett tips! Köp ett pol-filter! De är inte billiga (det finns idioter som tror att de för typ en femtedel av priset duger, men de ger inte så bra kvalitet och har dessutom en tendens att fastna på objektivet... snabb leverans hade de i alla fall. -.-') Oavsett vem det ovan icke namngivna pulvret är så kan han rekommendera ett!

Så grymt skön skillnad! Och det enda det egentligen gör är att ta bort polariserat ljus. :O :)

Utan:Med:

Salem al Fakir

Såg att de senaste "seriösa" bilderna var från musikarnas konsert, så vi fortsätter på temat musilk. Bilderna är från tidigare i veckan när Salem uppträdde på skeppsbrons scen under Love Stockholm 2010.

Jahapp

Jadu, två bilder får ni innan jag drar iväg! :)


Mitt ack så hatade telezoom. -.-'


Lite lätt drömsk. :)

Dålig aktivitet.

Ja... Här var det pinsamt tyst! Men förhoppningsvis kommer det komma upp ett inlägg med bilder snart, åtminstone innan midsommar.

Slänger in min annons från blocket för er få läsare, som jag iof uppskattar väldigt mycket att ni tar er tid och tittar in. :p

"Jag säljer nu min SB-400.

Jag köpte den till min D60 för snart två år sedan, och använde den till och från under första året. Under det senaste året har jag bara använt den två gånger då jag köpte en SB-800 för ungefär ett år sedan. Det är också anledningen till att jag säljer den, den tar helt enkelt bara plats i kameraväskan utan att användas.

Fungerar utan några som helst problem och kartong och instruktionsmanual kan följa med om du så önskar. Maila gärna vid frågor.

Skickas ogärna utan träffas helst. Vid snabb och trevlig affär finns det möjlighet till en viss prutmån.
MVH,
Benjamin"

Vår- och sommarkänslor

Något måste man ju göra av alla dessa tråkiga, men ibland fina, natur och blombilder... I bakgrunden hörs "Sommarpsalm", framförd av Tyresö Ungdomskör. Inte något bra ljud, men lite kul ändå. :P

Rock på ängen!
RSS 2.0